در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (160 امتیاز)
باسلام.بنده درخدمت سربازی بعداز2ماه دوره اموزش ازسربازی معاف دائم پزشکی شدم.میخواستم این دوماه روازنیروهای مسلح به سازمان تامین اجتماعی انتقال سوابق بدم.درسته که 2ماه زودتربازنشسته میشم ولی ایااین 2ماه ارزش این روداره که بنده انتقال بدم وایادرمیزان حقوق بازنشستگی این 2ماه اصلاتاثیری هم داره یانه؟ اگرداره مثلاچقدر؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام خودتون فرمودید که دو ماه زودتر بازنشسته شدید اما از لحاظ ارزش ریالی به اندازه دو ماه اضافه میشود و خیلی تاثیر چشم داشتی ندارد