در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
کارفرما موقع دریافت حقوق زیر اداره کارامضا از رسید های دریافتی جعلی مبنی بر گرفتن حق و حقوق طبق اداره کار می گرفت.

به اداره کار شکایت کردیم و تا حل اختلاف هم رفتیم از ما پرسیدند برگه ها سفید بوده که گفتم نه از قبل تنظیم شده بوده . هیات نیز رای به نفع کارفرماداد. ولی در برگه ها اشکالات فراروان است برای نمونه برای بنده که مجرد هستم حق عائله مندی لحاظ کرده که مال فرزند است هیات می خندیدند که برای اینده تو زده.یا در جایی دیگر مبلغ ذخیره مرخصی چهاربربر خورده یا برگه ای به صورت سفید گرفته شده و داخل ان پر نشده . با توجه به حکم جدید دیوان عدالت اداری در خصوص نحوه پرداخت حقوق به کارگر ایا شکایت به دیوان عدالت اداری نتیجه بخش است یا با توجه به سفید نبودن برگه ها حکم دیوان نیز همانند اداره کار است.
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام اگرحکم شما در هیات تشخیص صا در شده شما از تاریخ ابلاغ ۱۵ روز فرصت دا رید به هیات حل اختلاف اعتراض کنید ودر هیات حل اختلاف به دلیل سفید امضا بودن درخواست ارجاع اسنا د را به کارشناس خط نماید تا پس از مشخص شدن از اعدا ددلایل کارفرما خارج شود وهیات حل اختلاف به نفع شما حکم صادر کند ولی اگر قطعی شده شما سه ماه فرصت به دیوان عدالت اداری از حکم مرجع رسیدگی شکایت نماید با تشکر قربانی