در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
هنگام بازرسی سه نفره به منظوز بررسی صحت حقوق بیمه شده ای که نسبت به محل کار قبلی افزایش حقوق 4برابری داشته  و الاآن تآیا بازرس تامین اجتماعی می تواند بابت افزایش نامتعارف حقوققاضای بازنشتگی کرده است .

 اگر از لیست 20نفره شرکت این شخص تنها فردی باشد که 6میلیون تومان حقوق می گیرد و بقیه پرسنل حقوقشان در محدوده حداقل حقوق باشد

  (بفرض تکمیل بودن همه مدارک پرداخت حقوق )فکر می کنید برخورد بازرس مطابق قانون چگونه باشد و چه نظری در باب صحت پرداخت حقوق این شخص داشته باشد.

 آیا میتواند به این بهانه از تایید حقوق دریافتی که بر مبنای آن مستمری بازنشستگی تعیین میشود خودداری کند؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

میزان درصد مجاز جهت افزایش حقوق سالانه در کارگاههای فاقد طبقه بندی مشاغل ، شغل و حقوق در بهمن ماه هر سال میباشد و چنانچه محل کار وشغل فرد تغییر و به کارگاه دیگر رفته باشد تغییر حقوق و مزایا خارج از میزان افزایش سالانه مجاز میباشد لیکن میانگین دو سال آخر مبنای محاسبه مستمری میباشد همچنین واحد درآمد شعبه وفق ماده 39 تامین اجتماعی ظرف ششماه بعد ارائه لیست حق بیمه ، متعارف یا نامتعارف مبالغ ثبت شده در لیست را بررسی و اصلاح می نماید. لازم بذکر است هرگونه سوء استفاده و ارائه اطلاعات غلط به سازمان تامین اجتماعی وفق ماده 97 قانون تامین اجتماعی مجازات سنگینی دارد.