در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
علی رغم صراحت قانون در مورد محاسبه مستمری بر مبنای میانگین دو سال آخر ولی شعب تامین اجتماعی به استناد مواد 39و 97 قانون تامین اجتماعی به بهانه افزایش نامتعارف حقوق تقاضای بازرسی سه نفره و ادعای اعلام حقوق غیر واقعی به بیمه از اجرای قانون فوق سرباز میزندد و صدور حکم بازنشستگی را متوقف نموده بیمه شده را درگیر بازرسی وغیره می نمایند

(شاید به امید آنکه راهی پیدا کنند تا قانون میانگین دوساله را اجرا نکنند) بنظر شما در این موارد چگونه باید به استناد قانون در شعبه تامین اجتماعی برخورد نمود ؟(قبل از آنکه کار به شکایت در دیوان عدالت اداری کشیده شود)
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

تامین اجتماعی به استناد ماده ۳۹ حداکثر میتواند لیست حق را طی شش ماه گذشته بررسی نماید و بررسی لیست هل بیش از ۶ ماهه وجاهت قانونی ندارد حتی اگر طی بازرسی تحقیقی متوجه ارائه دستمزد نامتعارف محرز گردد فقط میتواند لیست ۶ ماه را اصلاح نماید جهت حل مشکل به دفتر بازرسی مدیرعامل در اداره مراجعه نمایید.