در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام .

 بنده دانشجو هستم و همچنان از نظر بیمه زیر نظر پدر خانواده هستم .

 طرح سوالم جهت دریافت حق بیمه نیست  اما چندین پروژه بزرگ را برای یک شرکت انجام داده ام  که بیشتر مطالبات بنده رو پرداخت نمی کند و کارفرما بیان می کند که پرداخت نخواهد کرد .

 تنها مدرک بنده  دریافت های بنده هست که به حساب بانکی بنده واریز شده و در نهایت فایل پروژه هایی که برای ایشون انجام داده ام .

آیا میتوان این موضوع رو از طرف اداره کار پیگیری کنم . آیا حق پروژه ها که به بنده داده نشده را می توان در یافت کرد با توجه به اینکه بنده فقط پروژه ای با این شرکت کار کردم و متاسفانه قرار دادی ندارم و تمام هماهنگی ها تلفنی صورت گرفته . ؟؟؟من باید چیکار کنم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
درصورتیکه رابطه کارگری وکارفرمایی در مراجع حل اختلاف محرز شود وشما بتوانید با ارایه مدارک ودلایل از جمله اقرار ،سند واماره سابقه کار خود را ثابت کنید مراجع حل اختلاف مسقر در اداره کار کارفرما را ملزم به پرداخت کلیه مطالبات قانونی شما می نماید