در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام‌خدمت همه کاربران و مشاوران سایت بیدبرگ.

من از کارفرما شکایت کردم بابت بیمه نکردن به مدت چندین ماه، ابلاغیه واسه دو روز دیگه اس؛ از زمان تحویل مدارک دادخواست تا الان ۲ هفته گذشته بنظرتون چقدر  زمان میبره تا این قائله تموم بشه و من به حقم برسم زمان خیلی برام مهمه

یپاسگذارم.
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

شما باید اول حکم قطعی در مورد الزام کارفرما به تادیه حق بیمه ایام کارکرد از مراجع حل اختلاف بگیرید بعد از طریق اجراییات دادگستری وتامین اجتماعی در مورد وصول حق بیمه ایام کارکرد اقدام نماید