در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
شهرداری اصفهان جهت صدور و یا اصلاحیه پروانه ساختمان در بافت فرسوده تخفیف 50 درصدی بر عوارض و تراکم را اعمال می کند و طی نامه خود به تامین اجتماعی رقم پس از اعمال تخفیف را اعلام می کند.

لیکن سازمان تامین اجتماعی برای محاسبه حق بیمه بر مبنای 15 درصد عوارض،در اقدامی جدید، فاکتور محاسبات شهرداری را مطالبه کرده و مبلغ کل عوارض قبل از اعمال 50 درصد تخفیف را مبنای محاسبه قرار می دهد

 که با توجه به اینکه من سال گذشته پروانه اخذ کرده و حق بیمه را بر مبنای 15% عوارض اعلامی شهرداری واریز کرده بودم و حال می خواهم اصلاحیه پروانه بگیرم ، با روش جدید تامین اجتماعی ، رقم نسبت به رقم سال گذشته چندین برابر می شود.

آیا این نحوه محاسبه مبنای قانونی دارد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

 هیچگونه تفاهم نامه ای بابت بافت فرسوده بین سازمان شهرداریها و دهداریها جهت تخفیف وجود ندارد و تفاهم نامه مورخ 94/3/18 فی مابین منعقده با سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور طی نامه شماره 12260‏/96‏/5020 مورخ 96/11/17 فسخ و مراتب به سازمان شهرداری‌ها و دهیاریهای کشور نیز اعلام گردیده است، لذا واحدهای اجرایی سازمان از تاریخ مذکور براساس قانون و مفاد دستور‌اداری فوق نسبت به محاسبه حق‌بیمه ساختمانی به نرخ 15% کل عوارض شهرداری اقدام و نسبت به وصول آن و صدور گواهی پرداخت حق بیمه ( قانون اصلاح ماده 5 قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی ) برابر مقررات اقدام می نمایند.