در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام. بنده ۲۸ ساله هستم. معلول جسمی حرکتی که از ویلچر استفاده می کنم. بیماری میاستنی مادرزادی.

اگر ماهانه ۳۰۰ تومان برای بیمه اختیاری پرداخت کنم.

۱) بعد از مدت ۲۵ سال به صورت ماهانه چقدر حقوق از کارافتادگی مین؟

۲) راهی برای زودتر رسیدن به سنوات هست در واقع بنده تا به سن ۵۳ برسم نمیشه که هوا بخورم.

ضمن اینکه بنده بیمه نیروهای مسلح تحت تکفل پدرم هستم.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

به شرطی می توانید بیمه اختیاری را انتخاب نمائید که : یا کارت پایان خدمت داشته باشید و یا اینکه دست کم 30 روز سابقه بیمه داشته باشید و ماهیانه و به نرخ امسال در شش ماه اول سال حدوداً 310000 تومان می شود.

در بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزادو با نرخ 14 درصد می شود: حدوداً 161000 تومان.

شرائط بازنشستگی:

در بیمه های اختیاری و حرف و مشافل آزاد، خانم ها با 55 سال و آقایان با 60 سال سن و با داشتن حداقل 10 سال یا 20 سال سابقه و یا 30 سال سابقه می توانند مستمری بازنشستگی دریافت نمایند. اما با توجه به اینکه مبلغ مستمری بازنشستگی تابع مدت سابقه و میانگین دستمزد آخرین دو سال بیمه پردازی است، در نتیجه، هر چه مبلغ میانگین آخرین دستمزد دو سال بیشتر باشد و از طرف دیگر، نظر به اینکه در فرمول محاسیه مستمری بازنشستگی مخرج کسر 30 می باشد، پس هر چه صورت کسر(مدت سابقه به سال) بیشتر باشد، مستمری بازنشستگی دریافتی شما بیشتر خواهد بود.

فرمول محاسیه مستمری بازنشستگی:

برای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شود. متوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آید. به این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد.