در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام بنده بدلیل بیماری طبق پیگیری های بعمل آمده از کارافتادگی کلی  تامین اجتماعی محسوب شده و در شرف دریافت حق ازکارافتادگی به صورت ماهانه هستم از آنجائیکه این مبلغ کفایت هزینه زندگی بنده را نمیکند لذا درصدد جستجو شغلی آن هم به صورت ساعتی (مشاور مالی)هستم .سوال بنده اینجاست بین بنده و کارفرما چه قراردادی منعقد شود که اولا نیاز به پرداخت حق بیمه بنده نباشد(چرا که با پرداخت حق بیمه حق از کارافتادگی قطع میشود)دوما مشکلی از لحاظ قانونی برای کارفرما پیش نیاید.باتشکر از همکاری شما
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام هر گونه قراردادی بین کارگر وکارفرما مستلزم پرداخت حق بیمه میباشد بهتر این است که فاقد قرارداد کتبی باشید دوم در واقع حق بیمه برای شما نباید پرداخت شود سوم اینکه درهنگام مراجعه بازرس شما نباید اعلام حضور کنید