در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام . لیست بیمه ای که در هنگام گرفتن بیمه بیکاری برای شخص بیکار رد میگردد مبلغ آن چگونه محاسبه میگردد . بعنوان مثال اگر در هنگام کار  لیست بیمه کسی ۶ ملیون تومان رد گردد در هنگام بیکاری آیا مبلغ ۵۵/. آن رد میگردد یا همان ۶ ملیون تومان.  امیدوارم منظورم را رسانده باشم .با تشکر از بید برگ و مشاوران
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

میزان مقرري روزانه بيمه شده بيكار معادل (55%) متوسط مزد يا حقوق سه ماه قبل از بیکاری بيمه شده مي باشد. به مقرري افراد متاهل يا متكفل ، تا حداكثر (4) نفر از افراد تحت تكفل به ازا هر يك از آنها به ميزان (10%) حداقل دستمزد افزوده خواهد شد. در هر حال مجموع دريافتي مقرري بگير نبايد از حداقل دستمزد، كمتر و از (80%) متوسط مزد يا حقوق وي بيشتر باشد.