در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
در متن دادخواست به عدم پرداخت حقوق و بیمه اشاره کردم و درخواست استرداد سفته را نیز قید کرده‌ام. لازم به ذکر است طبق قراردادی که کارفرما به اداره کار ارایه نموده بود مدت زمان کارآموزی ۳۰ روز ذکر شده بود و قرارداد دیگری مبنی بر تمدید این مدت یا تغییر از حالت کارآموزی ب کارمند نیاورد. طبق قراردادی که ارایه داد من حتی یک ماه بیشتر از حدی که باید سر کار ماندم و بعد ترک کار کردم. ترس اینجانب از این موضوع است که قرارداد در سه نسخه تنظیم شد و همگی قرارداد سفید بود، حال بیم این امر می رود که در قراردادی که قصد نشان دادن به شورای حل اختلاف دارد مدت زمان را به ۹۰ روز تغییر داده باشد و با این امر دادگاه را فریب دهد. من هیچ نسخه ای از قرارداد را ندارم و فقط یک عکس از قرارداد دارم. آیا میتوانم با گرفتن نامه ای از اداره کار مبنی بر استرداد ضمانت کاری کنم؟
2 پاسخ
توسط (580 امتیاز)
در صورت اينكه بتونيد اثبات كنيد قرارداد سفيد امضا بوده ( مثلا رنگ خودكار امضا شده ) راي به نفع شما صادر خواهد شد.

ضمنا كاراموزي بودن قرارداد دليلي بر عدم دريافت حق و حقوق قانوني نيست