در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام،

مدت دو ماه در شرکتی مشغول به کار بودم، قرارداد سفید امضاء کردم و گفتند وکیل‌شان قسمت های خالی را مطابق قوانین اداره کار تکمیل می کند و سپس نسخه قرارداد را به ما میدهند،

 طی این دو ماه ن حقوقی پرداخت کردند و نه بیمه، علیرغم پیگیری و درخواست اینجانب برای پرداخت حق السعی اینجانب ایشان از این امر امتناع کردند، مجبور به ترک کار شدم، به اداره کار شکایت کردم،

 وکیل اداره کار پس از وارد آوردن ایرادات بسیار به قرارداد و باطل بودن آن اعلام کردند که من در قبال گرفتن ضمانت(سفته) رضایت دهم و مابقی حقوق خود را ببخشم، پذیرفتم، گفتند به محض اینکه کارفرما سفته ها را بیاورد با من تماس میگیرند که بروم و رضایت دهم، مراجعه که کردم گفتند چون کارفرما تعهد خدمت پنج ساله از من گرفته است گفته که برگردم سر کار که مسئول مربوطه به کارفرما گفته بود این تعهد از نظر اداره کار مردود بوده و باید نسبت به استرداد ضمانت اقدام شود،

 الان حدود دو هفته گذشته و مسئول مربوطه در مرخصی هستند. حال کارفرما از طریق شورای حل اختلاف سفته مرا به اجرا گذاشته، آیا با توجه به توافق صورت گرفته در اداره کار، و باطل بودن قرارداد از نظر اداره کار،کارفرما می تواند کاری انجام دهد؟

لازم به ذکر است که عکس قرارداد را دارم و در قرارداد ذکر شده که سفته به شماره فلان بابت حسن انجام کار است
1 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، شما باید در دادخواستی که در اداره کار داده بودید موضوع سفته را بیان نموده باشید به استناد همان دادخواست که مقدم بر دادخواست فعلی کارفرما است موضوع را اثبات نمایید . انشاله که حل خواهد شد ضمنا شاکی برای ادعای بر سفته شما بایستی سندی مبنی بر ایجاد دین بر علیه شما داشته باشد