در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام ٨ ماه در شركتي كار ميكردم بدون قرارداد. از كارفرما به دليل بيمه نشدن شكايت كردم .پرينت حساب با مبلغ يكسان ولي از طريق شخص ديگري انجام شده تنها دفتر حضور غياب موجود است كه نزد كارفرماست ايا كارفرما با عدم ارائه اين مدرك ميتواند ادعاي عدم رابطه كاري نمايد ؟ بايد چه كرد
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

احراز رابطه کارگر و کارفرمایی مستلزم ارائه اسناد و مدارک میباشد که یکی از این اسناد و مدارک استشهاد سایر کارکنان و یا کارگران کارگاه میباشد همچنین شما می توانید هرگونه سند و مدارکی از جمله احکام مرخصی ، لیست دریافت لباس کار یا مواد شوینده در محیط کار ، حضور و غیاب و یا هر سند دیگری که دست نوشته بوده و در کارگاه و یا نزد شما میباشد جهت اثبات رابطه کارگری خود در ادارات کار یا شعب سازمان تامین اجتماعی استفاده نمایید لازم بذکر است شما می توانستید بصورت نامحسوس موضوع را به بازرسین کارگاه شعبه تامین اجتماعی محدوده کارگاه اطلاع دهید تا از کارگاه بازرسی انجام گردد و در صورت وجود نام شما حتی در یک بازرسی از کارگاه رابطه کارگر و کارفرمایی شما احراز میگردید.