در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام,من سر کار دچار حادثه شدم,والان بعد از گذشت سه ماه با توجه به اینکه سرم ضربه خورده بود الان چشمم تار میبینه,ولی من مدرک پزشکی برای اثبات این ادعا به جز ضربه وارد به سر که در مدارک پزشکی هست چیزه دیگه ای ندارم میخواستم بدونم که باید شکایت کنم یا بدونه شکایتم میشه اثبات کرد

چون نمیخوام از کارفرمام شکایت کنم باید چکارکنم
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... مرجع تعیین میزان دیه و ارش صدمات وارده به مصدومان ، سازمان پزشکی قانونی است لذا شما ابتدا باید شخصاً یا از طریق کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه و تقاضای تعیین دیه بر اساس معاینه و سوابق پزشکی را داشته باشید.

پس از اینکه میزان دیه مشخص شد اگر کارفرما مسئولیت پرداخت دیه را تقبل نمود نیازی به شکایت نیست در غیراینصورت چاره ای جز گذشت و یا شکایت ندارید.