در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام بنده 23 سال دارم اولین بار در دفتر فنی مهندسی بیمه شدم میخواستم بدونم که آیا می توان عنوان شغلی کارشناسی عمران یا مهندس سازه و یا شغل مربوط  به رشتم رو دلخواه انتخاب کنم با این که هنوز دانشجو هستم ترم آخر < و بعدشم با این که کارگاه جزو کارگاهای سخت وزیان آور نیست من می توانم از بین دو کارشناسی عمران که یکی سخت و زیان آور است رو انتخاب کنم ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

صرف درج عنوان شغلی در لیست کارگاه و یا تایید سخت و زیان آور بودن شغل در سایر کارگاهها دلیل برای تایید سخت و زیان آور بودن شغل شما در کارگاه فعلی شما نیست بلکه باید آلایی سنجی نیز انجام گردد ممکن است یک شغل در کارگاهی سخت و زیان آور و در کارگاه دیگر نباشد ولی شما می توانید عنوان شغلی خود را در کدینگ شغلهای نرم افزار لیست حق بیمه پیدا و در لیست حق بیمه درج نمایید تا در صورت نیاز از مزایای آن بهره مند گردید برای مثال برای تایید شغل خود جهت استخدام در سایر شرکتها و موسسات یا انجمن صنفی مهندسان و غیره در صورتی که شغل شما در لیست کدینگ مشاغل نباشد باید کارگاه با شعبه مکاتبه نماید تا واحد نامنویسی و حسابهای انفرادی شعبه مربوطه جهت اخذ کدینگ و اضافه کردن به نرم افزار اقدام نماید.