در بازنشستگی و مستمری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
آیا اشتغال بکار بازنشستگان تامین اجتماعی در یک کارگاه بدون رد کردن بیمه برای ایشان منع قانونی دارد؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه بازنشسته ای بخواد دوباره به کار برگردد باید حتما به تامین اجتماعی اطلاع دهد چونکه احتمال دارد در محل کار اتفاقی بیفتد که به مشکل برنخورید اما تا زمانی که تامین اجتماعی متوجه کارکرد شما نشود حقوق بازنشستگی شما قطع نمیشود