در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
باسلام و احترام خدمت کارشناس محترم

چند روز پیش در اتوبان ماشینی از پشت به ماشینم برخورد کرد و ماشینم پس از منحرف شدن و دور خوردن رو جدول پیاده رو متوقف شد تا پیاده شدم دیدم راننده ماشین فرار کرده ، تنها از آینه پشتی دیدم یه پراید سفید به ماشینم برخورد کرده متاسفانه شماره پلاکش رو نتونستم بردارم ،

 در صورتی که من گواهینامه و بیمه رو دارم و مشکل اصلی من این است که در راه کسی رو سوار ماشین کرده بودم یعنی مسافر ( در اصل کارم این نیست) شخص که ادعا میکند آسیب دیده و پاش درد میکند ، من بلافاصله به اورژانس زنگ زدم و ماموران اورژانس گفتند چیزی نیست و شخص حاضر نشد با آنها همکاری کند و به بیمارستان اعزام بشه حال بعد از چند روز به من زنگ زده و گفته حال شخص مورد نظر خراب است اگر به ما سر نزنید من شکایت میکنم و من گفتم برید شکایت کنید

حال از شما کارشناس محترم این سوال رو دارم تکلیف من چیست (البته گزارش پلیس راهور رو هم دارم این صحبت های من رو تایید میکنه) لطفا کمکم کنید با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود برشما

اجازه بدید ایشون به پزشکی قانونی مراجعه کنن و میزان خسارتسون رو تعیین کنن. بعد هم مدارک رو به صندوق تامین خسارات جانی بدین تا دیه شو بپردازند. فقط اسمی از پلاک و رنگ ماشین وسط نیارید