در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

برای ایرانیان مقیم خارج کشور کدامیک از این دو نوع بیمه بهتر و معتبر تر میباشد. در ضمن اینجانب ۱۵ سال سابقه بیمه دارم.

  1.  بیمه ایرانیان خارج کشور
  2.  بیمه اختیاری
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

با توجه باینکه در خارج از کشور تشریف دارید برای اینکه بتوانید از خدمات و تعهدات سازمان در آینده بدون دردسر استفاده نمایید بهتر است بیمه ایرانیان خارج کشور را انتخاب نمایید و چنانچه در حال حاضر ایران تشریف دارید بهتر است از قبل از عزیمت مراحل بیمه شدن ، انجام معاینات (در صورت لزوم و عقد قرارداد) را ایران انجام دهید که نیاز به تایید کنسولگری نباشد.

لازم بذکر با توجه به سنوات سابقه شما انتخاب دستمزد حق بیمه پرداختی با شما نبوده براساس میانگین 360 روز آخر میباشد مشروط باینکه از حداقل دستمزد سال عقد قرارداد کمتر نباشد.

برای آشنایی بیشتر لینک بخشنامه بیمه ایرانیان خارج از کشور در زیر برای شما می گذارم.

دانلود بخشنامه بیمه ایرانیان خارج از کشور