در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام من تو یک مغازه به عنوان فروشنده کار میکنم صاحب مغاز تهدید میکنه اگه از کار بری کنار حقوقتو نمیگیری .من  فقط یک برگه حساب کتاب دارم ایا میتونم. بابت ندادن حقوق شکایت کنم ایا ایشون وظیفه دارن حقوق منو ماه به ماه واریز کنن .بعد میتونم به خاطر بیمه نکردن کاری انجام بدم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما می توانید موضوع را به شعبه تامین اجتماعی و بازرسین کارگاهها به صورت نامحسوس اطلاع دهید تا از مغازه بازرسی انجام شود همچنین شما می توانید عدم دریافت حقوق و مزایای خود را از طریق اداره کار پیگیری نمایید و ادارات کار جهت دریافت کلیه مطالبات شما از جمله سنوات ، عیدی ، بن و ... رای صادر می نماید همچنین وفق ماده 148 قانون از تاریخ اشتغال شما در مغازه ، کارفرما را مجبور به واریز حق بیمه می نماید.