در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام و عرض خسته نباشید

از عزیزان متخصص تقاضا دارم دیه بنده که با موتور تصادف کردم را محاسبه نمایند...

شرح موارد به ترتیب طبق نامه پزشکی قانونی اعلام می نمایم....

  1. پارگی گوشه خارجی  چشم راست(دامیه)
  2. ساییدگی (حارصه)گیج گاه راست
  3. پارگی روی بینی و زیر ابروی چپ
  4. شکستگی استخوان های طرف راست و چپ صورت
  5. شکستگی استخوان حفره حقه ای چپ و بال چپ لگن
  6. شکستگی استخوان بینی ,دیواره بینی و کف بینی که تحت عمل جراحی باز قرار گرفته است
  7. بریدگی خلف ساق چپ دو عددعدد
  8. خردشدگی استخوان های درشت نی و نازک نی ساق چپ که تحت عمل جراحی اکسترنال فیکساتور قرار گرفت.
  9. کبودی اطراف چشم دو طرفه
  10. شکستگی استخوان جمجمه در ناحیه پیشانی تا قدام جمجمه
  11. ضربه مغزی و خونریزی سابدورال و اپیدورال

با تشکر فراوان

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

۱. دودرصد دیه کامل بعلاوه ارش زیبایی

۲. یک درصد دیه کامل

۳. جمعا ۴درصد

4. اگر با جابجایی استخواندرمان شودهر کدام ۱۵ درصد و اگر بدون جابجایی درمان شود ۱۰درصد

۵.دیه وارش ۱۲درصد

۶.مشمول رای وحدت رویه ۷۶۱ نمیشود و بیش از ده درصد دیه دارد . احتمالا ۲۰درصد

۷‌.جمعا یک‌درصد دیه کامل

۸. درصورت التیام بدون عیب شکستگی ها ۱۳.۳ درصد برای هر استخوان و درصورت التیام معیوب ۱۶.۶درصد برای هر استخوان بعلاوه ارش ۲ درصدی جهت نصب ابزار و ۲درصد هم برای اسیب نسجی

۹. ششدهم درصد دیه کامل

۱۰. سی و سه وسه دهم درصد دیه بعلاوه ارش خونریری و اسیب به کیسه مغز

احتمالا کاهش سطح هوشیاری یا کما نداشتید؟