در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده 10 سال سابقه کار در میدان تره بار و 10 سال سابقه کار در ترمینال مسافربری دارم میخواستم بدانم ایا جز سختی کار هست یا نه؟
2 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - براساس ماده 1 از قانون بیمه کاری، کلیه مشمولین قانون تامین اجتماعی که تابع قوانین کار و کارکشاورزی هستند مشمول مقررات این قانون می باشند. ( بازنشستگان - بیمه شدگان اختیاری و مشاغل آزاد - اتیاع خارجی مشمول این قانون نمیباشند ).

لازم بذکراست ، سخت و زیان آوربودن  شغل یا شاغل براساس سوابق و شرایط محیط کار و توسط کمیته کارشناسان بیمه بیکاری تعیین خواهد شد.