در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.بنده چند روز پیش تصادف کردم و کروکی هم نداریم چون توافق شد که بنده مقصر هستم،بیمه و کارت ماشین طرف را گرفتم و برای خود را به او دادم،ولی متاسفانه زیان دیده به بیمه نمی آید و جواب تلفن را هم نمیدهد.

نظر شما چیست؟

با تشکر فراوان

به
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

در تصادفات منجر به خسارت مالی که گزارش پلیس تهیه نشده است برای تشکیل پرونده در شرکت بیمه هر دو طرف باید حضور داشت باشند بنابراین صرفا با حضور مقصر پرونده ای تشکیل نمیشود یک راه اینست که به شورای حل اختلاف مراجعه و نسبت به شکایت و جلب طرف مقابل اقدام نمایید.