در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام.

اینجانب متولد 1358 و مجرد هستم. در سال 1387 بمدت 6 ماه از بیمه بیکاری استفاده کرده بودم.در تاریخ 96/10/10 اخراج شدم و سابقه بیمه من تا این تاریخ 9 سال بود. بعد از اینکه جهت اخذ بیمه بیکاری اقدام کردم مدت 18 ماه مقرری بیمه بیکاری به من تعلق گرفت. در حالیکه وقتی از روی فرمول محاسبه میکنم باید مدت 6 ماه به من تعلق میگرفت و این اشتباه از طرف سازمان کار یا بیمه بوده است. سوالم این است که آیا این احتمال وجود دارد که بعد از تمام شدن این مدت، این اشتباه رو شده و مبلغ را از من پس بگیرند؟ لطفا جواب دهید
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

در صورت تاهل و کسر ۶ ماه سابقه بیکاری  قبلی از کل سابقه بیمه شما مشمول دریافت ۱۸ ماه بیکاری میباشید ۶ ماه استفاده کردید و ۱۲ ماه مستحق استفاده میباشید.

همچنین در صورت اشتباه در محاسبه توسط تامین اجتماعی ، صد در صد هنگام دریافت تعهدات بعدی امکان وصول مازاد پرداختی وجود خواهد داشت یا در صورت استحقاق دریافت بعد از چند سال مدت اضافه دریافتی از مدت استحقاقی بعدی شما کسر میگردد.