در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

یکبار بازرس اومده درب منزل حضور نداشتم و بیمه بیکاری بنده رو قطع کردن

مراجعه کردم ب شعبه مربوطه و اعتراض زدم و فرم بازرسی مجدد رو پر کردم

 و کارشناس مربوطه گفتن ک بازرس مجددن میاد درب منزل الان ۲۷ روزه ک نشستم خونه تا بازرس بیاد و هنوز نیومده دو ماه هم از بیمه بیکاریمو پرداخت نکردن

 میخاستم بدونم چقدر طول میکشه تا بازرسی مجدد صورت بگیره ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مقرری بیمه بیکاری به علت عدم حضور در منزل قطع نمیگردد احتمالاً گزارشی مبنی بر اشتغال مجدد شما وجود دارد به هر حال بازرسین سازمان اقدام به بازرسی نامحسوس یا تحقیقی می نمایند و مستندات لازم جمع آوری میگردد و موضوع در کمیته رسیدگی و برقراری مجدد بیمه بیکاری بررسی میگردد که این امر زمان بر میباشد. می توانید به شعبه مراجعه نمایید و پیگیر نتیجه اعتراض خود باشید.