در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

خانمی هستم 42 ساله با سابقه 1587 روز کار سخت و زیان آور و 48076 روز کار عادی ، شرایط بازنشستگی ام با توجه به اینکه بیمه تامین اجتماعی هستم چطوری محاسبه میشه.چند سال دیگه باید کار کنم که با تلفیق کردن تعداد روزهای کاری سخت و زیان آور و عادی  بازنشستگی شامل حالم بشه.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

شما برای بازنشستگی به حداقل 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه نیاز دارید و سابقه کار در مشاغل سخت و زیان آور شما نیز به میزان یک و نیم برابر محسوب خواهد شد. سابقه کار ی که نوشته اید، ظاهراً اشتباه است، اما به هر حال خانم ها می توانند با داشتن 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه و حداقل 42 سال سن بازنشسته شوند؛ به شرطی که در زمان تقاضای بازنشستگی مشمول قانون کار باشید.