در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام .

 4 ماه پیش تصادفی داشته ام . ماشین به اسم مادر زن و پلاک به اسم برادر زن راننده مقصر می باشد . از چه کشی باید شکایت کنم؟ آیا به توقیف خودرو رای خواهند داد؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بر اساس گزارشات اولیه پلیس راهنمایی و رانندگی و مقامات انتظامی که حتماً در پرونده ی شما موجود میباشد طرف دعوی شما راننده ی مقصر حادثه میباشد و خودروی مقصر نیز باید از روز حادثه توقیف میشد. لذا شما با مراجعه به کلانتری یا پاسگاه محل سانحه نسبت به تکمیل پرونده و درخواست ارجاع به دادسرا میتوانید ادامه ی رسیدگی را خواستار شوید. ضمناً بلافاصله به شرکت بیمه گر مقصر حادثه نیز مراجعه و در صورت عدم اعلام خسارت ، اقدام لازم را انجام دهید.