در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در موسسه ای شاغل به کار هستم که با توجه به پاره وقت بودن کارم فقط چند روز در ماه برایم بیمه رد میشود.آیا امکان دارد همزمان بیمه قالیبافی نیز داشته باشم تا جبران روزهای باقیمانده در ماه باشد؟

باتشکر از پاسخ شما
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
وفق دستور اداری معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی در صورت تداخل سابقه با لیست حق بیمه کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی و گزارش بازرسی کارگاه از تاریخ شروع تداخل قرارداد بیمه قالیبافان فسخ و سوابق ناشی از آن ابطال میگردد همچنین حق بیمه پرداختی سهم بیمه شده به عنوان حق بیمه سهم درمان قابل استرداد نمیباشد.