در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخير خسته نباشيد

 ببخشيد من مادرم مهرماه تصادف كردن و مجبور شدن پروتز مفصل ران انجام دهند و دوبار عمل كردن كه عمل اول بعلت پوكي استخوان بالا موفق آميز در پيوند نشد و مجبور به عمل پروتز و الان أصلا نبايد روي زمين بخوابن يا بنشينند

ميشود ميزان ديه تعلقي چقدر لست واينكه در يكي از ماه هاي حرام بوده چقدر برأي زن تأثير دارد اگر راهنمايي كنين خيلي ممنون ميشوم با تشكر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی برای ایشان .... باید بعرض برسانم تغلیظ دیه در ماه حرام فقط شامل دیه فوت بوده و دیه زن و مرد در قانون بیمه اجباری شخص ثالث بصورت برابر میباشد و از نظر درصد و مبلغ تفاوتی نخواهد داشت.

دیه شکستگی استخوان مفصل ران نیز در صورت التیام معیوب معادل 10 درصد دیه کامل و ارش استفاده از تجهیزات پزشکی(پروتز) 2 درصد دیه کامل که در مجموع 12 درصد معادل مبلغ 277/200/000 ریال خواهد شد. البته اظهار نظر نهایی و دقیق بر اساس نظریه نهایی پزشکی قانونی پس اتمام مدت طول درمان خواهد بود.