در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
بنده در شرکتی سابقه هفت سال بیمه داشتم، از آبان به مدت 6ماه به مرخصی زایمان رفتم ولی پس از پایان آن کارفرما از بازگشت به کار من امتناع کرد. ضمن اینکه نام من سهوا در لیست بیمه این شش ماه رد نشده بود. کارفرما پس از آن برایم یک ماه بیمه پرداخت کرد که بتوانم حقوق مرخصی زایمان را از بیمه بگیرم. پس از آن دیگر بازگشت به کار نداشتم. سوالم این هست که عیدی و سنوات مربوط به شش ماه مرخصی زایمان بر عهده چه کسی میباشد؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در ایام مرخصی استعلاجی و زایمان ، حق اولاد ، عیدی و سنوات به عهده کارفرما می باشد.