در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (190 امتیاز)
با سلام و عرض ادب، من و خانومم سال قبل یک موسسه خدمات حسابداری و امور مالی ثبت کردیم که از امسال میخواهیم دفتر موسسه رو افتتاح کنیم که بنده مدیرعامل و عضو هیات مدیره هستم و خانومم رئیس هیات مدیره و عضو هیات مدیره هستش و فقط خودمون دو نفر ثبت کردیم. چند تا سوال خیلی مهم در مورد بیمه تامین اجتماعی دارم:

1. میخوام خودم رو در موسسه بیمه تامین اجتماعی کنم. آیا امکانش هست خانومم بعنوان کارفرما اسم بنده رو که مدیر عامل موسسه هستم به تنهایی در لیست بیمه بنویسه؟؟ یعنی فقط یک نفر من کار میکنم

2. بخاطر اینکه کارگاه خانوادگی ثبت نشه و بتونم از مزایای بیمه بیکاری استفاده کنم میتونیم برای دو یا سه ماه یک نفر دیگر رو هم در لیست بیمه اضافه کنیم تا از کارگاه خانوادگی خارج بشه آیا بعدا که اسم اون یک نفر آورده نشه بازرس دوباره تغییر خواهد داد به کارگاه خانوادگی؟؟

3. کمترین حق بیمه ای من و همسرم بعنوان حق بیمه واریز کنیم چقدر میتونه باشه؟؟ (بیمه بنده بعنوان حسابدار موسسه خواهد بود)

خیلی ممنونم....
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه بین همسران رابطه مزد بگیری وجود ندارد لذا فقط شخص کارفرما با انعقاد قرارداد کارفرمای صنفی میتواند همراه لیست حق بیمه برای خودش بیمه پرداخت نماید همچنین قانون کارگاههای خانوادگی صرفا برای پدر و فرزند ، مادر و فرزند میباشد و شامل همسران نمیباشد لذا مرد برای همسرش یا زن برای شوهرش نمیتواند به سازمان تامین اجتماعی بیمه پرداخت نماید چون رابطه مزدبگیری وجود ندارد.

در مورد دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه کافرمایان صنفی در صورت وجود سابقه قبلی نزد سازمان ملاک میانگین دستمزد روزانه 360 روز آخر میباشد به شرطی که از حداقل دستمزد سال تقاضا و حداکثر دستمزد مقطوع کارگاه کمتر نباشد.

برای کسانی که فاقد سابقه نزد سازمان تامین اجتماعی میباشند دستمزد درخواستی نباید از حداکثر دستمزد مقطوع کارگاه کمتر باشد.