در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام.بنده دو سال است بیمه کارگران ساختمانی واریز میکنم و دیروز متوجه شدم که بیمه بنده را حذف کرده اند.امروز رفتم و جریان رو پرسیدم به بنده با کمال پررویی گفتند که تحقیق کردیم شما شغل دیگری دارید با اینکه بنده برقکاری میکنم و به غیر از ان کاری ندارم.

البته یه مغازه الکتریکی داریم که مال پدرم است و به بنده ربطی ندارد و من یک بار هم نرفته ام به مغازه و همسایه های پدرم هم منو نمیشناسن.

خلاصه من دیگه خسته شدم از بحث کردن با اونا چون یه حالتی هست که یکی نمیفهمه و یک حالتی هست که یکی خودشو به نفهمی میزنه و قانع کردن اونیکی که خودشو به نفهمی میزنه کار سختی است و حتی خدا هم نمیتونه یه همچین ادمایی رو هدایت کنه.

الان میخواستم بدونم بدون منت میتونم نصبت به بیمه مشاغل ازاد اقدام کنم با نرخ ۱۴% یا نه باید پیر بشیم و کاسه گدایی به دست بگیریم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شما هر موقع خواستید می توانید به شعبه مربوطه مراجعه و خود را بیمه حرف و مشاغل آزاد با نرخ 12 ، 14 یا 18 درصد نمایید و سابقه بیمه خود را ادامه دهید همچنین با پرداخت سرانه درمان از مزایای دفترچه درمانی بهره مند گردید بهتر است نگذارید زیاد فاصله بیافتد چون اگر فاصله دو بیمه بیشتر از 9 ماه شود باید مجدداً معاینات پزشکی را انجام دهید.