در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (680 امتیاز)
سلام

من بیمه مشاعل آزاد هستم

این بیمه حسابی پدر من رو در آورده . و برای هر فرد دارم ۴۰ تومان هزینه میدم و گاه تامین اجتماعی افزایش قیمت میده دفترجه رو و از همه مهمتر فرانشیز داره

می خواستم بدونم من که مشاغل ازاد هستم چطور می تونم از شر هزینه سرانه درمان رها بشم و دفترچم هزینه نخوره رایگان بشه

ایا می تونم ازاد هستم اجباری کنم یه جوری بشه که هزینه دفترچه ندم حتی فرانشیز
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

سه گزینه پیش روی شماست:

- بیمه اجباری؛ یعنی اشتغال به کار و بیمه پردازی از طریق کارگاه،

- بیمه اختیاری با نرخ ۲۷ درصد؛ به شرط اینکه اشتغال به کار نداشته و پروانه کسب نیز نداشته باشید.

- و در پایان، حذف سرانه درمان و استفاده از خدمات درمانی بیمه سلامت ایرانیان با نصف مبلغ حق سرانه درمان تامین اجتماعی.

ناگفته نماند، سرانه درمان بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد از اول سال ۸۷ به مبلغ ۴۴۰۰۰۰ ریال تغییر یافته است.