در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

من در تاریخ ۲۴ تیر با موتور و بدون گواهینامه تصادف با ماشین کردم.

۳ افسر راهنمایی و رانندگی یک استوار، یک ستوان سه و یک سروان سر صحنه حاضر شدند و راننده ماشین مقصر اعلام شد. راننده قبول نکرد.

 مجدد در تاریخ ۲۵ تیر به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه کردیم و یک ستوان دوم پرونده را بررسی و نظر سه افسر قبلی را تایید کرد. باز هم راننده مقصر قبول نکرده و اصرار به گرفتن کارشناس دارد.( داخل پرانتز سوال میکنم که آیا امکان دارد کارشناس حرف ۴ افسر قبلی را نقض کند یا خیر؟؟)

سوال بنده این است که من در تصادف تعداد زیادی جراحت سطحی برداشتم و موتور صفر من، در حدود ۵۰۰ تومان خسارت دید. آیا بیمه شخص مقصر خسارت جانی هم به بنده پرداخت می‌کند؟ اگر تا زمان اعلام نظر کارشناس صبر کنم زخمها بهتر میشوند و قطعا نمود کمتری خواهند داشت. الان چه کاری باید انجام دهم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

۱. در اسرع وقت به پزشکی قانونی مراجعه کرده ونسبت با ثبت وتایید جراحت خود گواهی پزشکی قانونی دریافت نمایید

۲. جراحت وارده بر شخص ثالث از یک سرخ شدگی تا اسیب هایی که باعث تعلق  چندبن دیه میشود برای زباندیده قابل مطالبه است

۳. حق اعتراض برای طرفین دعوا محفوظ است ودرصورتیکه به نظر کارشناس اعتراضی داشته  باشید میتوانید اعتراض و درخواست تشکیل هیات ۳ نفری یا ۵نفری را تقدیم بازپرس نمایید

۴. قبل مراجعه به پزشکی قانونی باید یک گزارش اورژانس هم تهیه نمایید