در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
آیتم ها و نکات قابل توجه در عقد قرارداد مشاوره با افراد بازنشسته جهت اشتغال بکار مجدد و جلوگیری از قطع مستمری بازنشستگی و هرگونه مشکلات و عواقب ناشی از اشتغال بکار مجدد (نمونه قرارداد خدمات مشاوره ای با افراد بازنشته مورد تایید بیمه تامین اجتماعی)
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)

سلام - عنوان قرارداد نمیتواند در ماهیت و نوع رابطه کاری تغییری ایجاد نماید، لذا عناوینی همچون مشاور،مجری، کارپذیر، پیمانکار یاعناوین مشابه در قراردادکار موجب تغییر رابطه  کاری نخواهد شد.

ازطرفی قانونا استخدام مجدد بازنشستگان تابع قوانین و مقررات خاصی بوده و کارفرمایان موظف اند ازتاریخ اشتغال مجدد آنان، تاریخ شروع بکار آنان را کتبا به سازمان تامین اجتماعی اعلام نمایند.
از نظر سازمان تامین اجتماعی شخص بازنشسته پس از اشتغال مجدد بیمه شده محسوب میگردد و چنانچه محرز گردد مستمری آنان موقتا قطع میگردد.