در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
اگر کارگری 5 سال سابقه بیمه داشته باشد و بعد از اتمام قرارداد، مدتی بیکار باشد و دوباره کار پیدا کند و سه ماه در کار جدید سابقه بیمه داشته باشد،حالا بعد از اتمام قرارداد یا اخراج،میتواند درخواست بیمه بیکاری بدهد؟در بعضی سایتها نوشته شده که شش ماه سابقه بیمه برای درخواست دادن کافیه،آیا این درسته؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

در صورتی که در اخرین کارگاه 3 ماه سابقه داشته و در پایان قرارداد اخراج شده باشد مشمول نمیشود،اما در صورتی که بدون قرارداد باشد و یا در حین قرارداد اخراج شود با ارائه ارا مراجع قانونی میتواند اقدام کند