در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام و خسته نباشید

من 4سال سابقه بیمه دارم الان به مدت یک سال بیمه استعلاجی گرفتم الان رجوع کردم شرکت در حال تعدیل نیروست حالا من میخواستم بدونم با توجه به اینکه من قرداد کار ندارم واسه بیمه بیکاری چه مدارکیو باید ببرم؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه شما قراردادی با شرکت ندارید و قرار شما در حین یا قبل استعلاجی به اتمام رسیده مشمول بیمه بیکاری نمیشوید،اگر شما قرارداد داشتید و شرکت از حضور شما ممانعت میکرد اون موقع بحث متفاوتی میبود.

البته در طرح سوال جزییات باید ذکر شود.