در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (680 امتیاز)
سلام یکی از آشنایان بنده دارای معلولیت هست و ۱۷  سال در دانشگاه ازاد مشغول کار هست

 ایشون کارشناس و لیسانسه هستن

هم از ایشون بیمه کامل ۳۰ درصد رو  کم می کنن و  هم مالیات میگیرن

 از همه مهم تر حق بیمه رو کامل  خود اشنای بنده میدن  یعنی ۳۰  درصد رو خود دوست بنده میده و کار فرما ۲۳ درصد رو نمیده

ایشون باید چیکار بکنن ؟؟ طی این ۱۷ سال کارفرما حق بیمه نریخته اصلا و خودش ریخته

الان اگر شکایت کنه خوب قطعا اونا کاری می کنن که خود اشنای بنده بازخرید کنه بره

و از همه مهم تر نگرانی ایشون این هست نکنه سنوات ارفاقی به ایشون تعلق نگیره یعنی بهش ندن امکانش هست

بهترین راه چیست؟؟

یه پیشنهاد من این هست نظر شما چیه؟

ایشون خانم هستن و معلولیت شدید دارن ایا می تونن ۲۰ سابقه بیمه شد

 یعنی الان ۱۷ سال سابقه بیمه  دارن یه ۳ سال دیگه هم کار کنن که بشه ۲۰ سال سابقه و ۴۵ سال سن بازنشسته شدن (چون زن هستن ومعلولیت شدید دارن ) اون وقت از کار فرما شکایت کنن؟؟ این ۲۰ پرداخطی رو مطالبه کنن؟؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
اگر شکایت ایشان باعث اخراج می شود می توانند در پایان کار اقدام به شکایت کنند.