در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام. بنده در شرکت تولیدی جمکو در دفتر تهران به صورت پاره وقت از سال 81 به مدت 2.5 مشغول بوده و کارت ورود خروج و نامه گواهی همکاری نیز از آنها گرفتم. اما متاسفانه بیمه ای برای من رد نشده. میخواستم ببینم آیا می تواندر این خصوص اقدامی نمود تا بیمه ام را پرداخت کنند یا خیر.

ممنون از همکاریتان
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

با مراجعه به اداره کار شهرستان و طرح دعوی علیه کارفرما و درصورت اثبات رابطه مزد بگیری ، موضوع قابل پیگیری و نتیجه گیری می باشد.