در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب،

 اگه امکانش باشه یه سوال در مورد قرارداد استارتاپ و سرمایه گذار داشتم خدمتتون:

ما یک تیم استارتاپی هستیم که قرار شد بود با دادن 51 درصد سهام یک سایت (فاز 1) به سرمایه گذار شخص حقیقی ، تا 6 ماه، ماهی 6 میلیون تومان به ما پرداخت کند.

 فعالیت در دفتر خودمان است(هر ماه باید چک 6 میلیونی ماه بعد را باید زودتر ارائه دهد طبق قرار داد کتبی امضا شده توسط همه اعضا تیم و سرمایه گذار).

اکنون بعد از 3.5 ماه از شروع کار فقط حقوق 1.5 ماه ، را پرداخت نموده است و به نظر میرسد سرمایه گذار تمایلی به پرداخت بقیه حقوق تیم ندارد.

آیا ما می توانیم حالا هم حقوق و هم بیمه را با شکایت دریافت کنیم؟ (بیمه در قرارداد ذکر نشده بود). هر فرد دارای 16 سهم هستیم(سه نفر هستیم).

به این نوع قرار داد مشارکت گویند؟ و به اداره کار مربوط می شود برای شکایت؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
در صورتی که قرارداد شما مشارکت مدنی بوده و در دفتر اسناد رسمی نیز به ثبت رسیده باشد و نیز سهم هر کدام از اعضا مشخص باشد ، این نوع رابطه مشمول قانون کا رنمی شود.