در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر، من یک سوالی دارم ک اصلا اینجا جوابش رو نمیبینم.

اینکه همسر بنده دفترچه بیمه خودش رو گم کرده و از طرفی هم تازه ازدواج کردیم و میخوام دفترچه جدید همسرم رو تحت بیمه خودم بگیرم،

میخوام بدونم اولا با مراجعه غیر حضوری هم این امر امکان پذیر هست؟ و سوال بعدی اینکه مدارک لازم برای گرفتن دفترچه بیمه همسرم چی هست؟

 آیا دفترچه بیمه قبلی همسرم هم حتما باید وجود داشته باشه؟(چون دفترچه قبلی گم شده و امکان پیدا شدنش نیست)

ممنون
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

اگر سوال کننده مرد میباشد پاسخ جواب عبارت است از : همسر شما حتما باید جزو افراد تحت تکفل شما نامنویسی گردد لذا باید فرم پرسشنامه نامنویسی تکمیل و به همراه فتوکپی شناسنامه صفحه اول و دوم و کارت ملی همسرتان به صورت حضوری به شعبه اصلی خودتان تحویل دهید و پس از نامنویسی اقدام به دریافت دفترچه درمانی نمایید.

چنانچه همسر شما خود بیمه شده اصلی میباشد و حق بیمه واریز می نماید میتواند با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی که بیمه برایش واریز میگردد با واریز 50 درصد حداقل دستمزد سالانه دفترچه المثنی دریافت نماید.

اگر سوال کننده زن میباشد : در صورتی بیمه شده می تواند برای شوهرش دفترچه درمانی دریافت نماید که :

1 - معاش وی توسط همسر تامین شود و بیش از 60 سال سن داشته باشد.

2 - طبق نظریه کمیسیون پزشکی از کارافتاده باشد.