در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام.

من و همسرم از هم جدا شدیم. من بیمه شده اصلی هستم و همسرم تحت تکفل من هستند. تاریخ دفترچه بیمه ایشون تموم شده. من برای اینکه ایشون رو از تحت تکفل بودن خودم خارج کنم باید به تامین اجتماعی مراجعه کنم یا اینکه چون تاریخ دفترچه تموم شده نیازی به این کار نیست و خود به خود خارج میشه؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
با در دست داشتن اصل شناسنامه که اطلاعات طلاق همسر در آن درج شده، به واحد نامنویسی تامین اجتاعی محل اشتغال خود مراجعه و موضوع را مطرح نمایید. از تاریخ طلاق ایشان از ردیف کفالت شما خارج می شود و دفترچه  بیمه وی نیز فاقد اعتبار خواهد بود.