در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام , دارای کارت پایان خدمت و دوره احتیاط جمعا به مدت 2 سال می باشم. در دوران خدمت سربازی در مناطق جنگی مجروح شدم و دارای جانبازی 5 درصد می باشم.

 مدت شش سال و نیم سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی بعد از خدمت سربازی دارم و جدیدا شروع به پرداخت بیمه اختیاری نموده ام. می خواستم ببینم آیا از پرداخت بیمه سربازی برای اضافه شدن به سوابق بیمه معاف هستم . با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام
وفق بند 16 بخشنامه 15 مشترک فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی چنانچه تمام یا بخشی از مدت خدمت نظام وظیفه جانبازان در جبهه های حق علیه باطل باشد آن قسمت مشمول دریافت حق بیمه ایام سربازی نخواهد بود و در غیر اینصورت باید حق بیمه ایامی که در جبهه های حق علیه باطل نبودند پرداخت گردد.

لینک بخشنامه ١٥ مشترک فنی و درآمد (تنقیح و تلخیص)

نحوه احتساب سوابق مدت خدمت نظام وظیفه و حضور در جبهه بیمه شدگان