در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
دیه ارش لق شدن دندانهای اول و دوم قدامی_فوقانی راست و اول فوقانی چپ و سوم تحتانی راست
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بر اساس ماده 620 قانون مجازات اسلامی مصوب 92 : ایجاد ترک یا لق کردن دندان هرگاه در حکم از بین بردن آن باشد موجب دیه همان دندان و در غیراینصورت موجب ارش است.

جهت اطلاع دیه از بین بردن دندان های جلویی هر کدام یک بیستم دیه کامل و دندانهای عقب هر کدام یک چهلم دیه کامل میباشد.

میزان ارش(دیه غیرمقدر) نیز با توجه به میزان آسیب توسط پزشکی قانونی یا قاضی معین خواهد شد.

دیه کبودی صورت بمیزان سه هزارم دیه کامل معادل مبلغ 6/930/000 ریال ثابت است.