در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام پدر من در نقاشی هنگام کار در یک بالابر انگشت کوچک پای چپ آن قطع میشود و با پلاتین آن را جوش دادند.و روی پای آن بدجوری زخمی شده و بخیه های زیادی خورده و الان به علت عفونت پا در بیمارستان است . لازم ب ذکر است ک مغازه بیمه ندارد

 لطفا بفرمایید میزان دیه پای پدرم چقدر است . لطفا کمی راهنمایی کنید ک چیکار کنیم ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
باسلام خدمت شما و آرزوی سلامتی برای پدرگرامیتان . با توجه به سوال شما باید گفت که تا زمانی که پدر گرامیتان طول درمان دارند بطور دقیق نمی توان دیه دقیق را براورد نمود .در صورت قطع انگشت کوچک پا 10درصد دیه در نظر گرفته خواهد شد ولی چون پیوند صورت گرفته پزشکی قانونی برای پیوند ارش در نظر خواهد گرفت که بستگی به این دارد که آیا انگشت پیوند داده شده التیام می بیابد یا خیر و حتی ممکن است در اثر عفونت بوجود آمده انگشت پیوند داده شده را قطع نمایند و برای عمل جراحی صورت گرفته 2درصد ارش در نظر خواهند گرفت و اگر عفونت بوجود آمده ناشی از همین پیوند یباشد برای عفونت بوجود آمده ارش در نظر خواهند گرفت .برای راهنمایی بیشتر به صورت مشاوره تلفنی یا حضوری اقدام نمایید