در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام من سال ۸۵ هجده ماه بیمه بیکاری گرفتم و سال ۹۶ در یک معدن و سال ۹۷ هم ب طور کامل تا الان در یک معدن دیگر کار کردم آیا میتوانم بیمه بیکاری مجدد بگیرم لطفا پاسخ دهید ممنونم
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
باسلام و احترام

با توجه به اینکه شما در سال 1397 ( آخرین کارگاه ) سابقه کمتر از شش ماه  دارید بیمه بیکاری به شما تعلق نمی گیرید .

البته شرایط استفاده از بیمه بیکاری موارد دیگری نیز می باشد که مهمترین آن غیر اختیاری بودن قطع همکاری شماست .

لذا اگر به صورت مفصل تر شرایط را توضیح بفرمائید امکان اظهار نظر دقیق تر وجود دارد .

با سپاس