در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام در نامه پزشکی قانونی نوشتن که

  1. ساییدگی حارصه وسط پیشانی ناحیه ای .
  2. کبودی کف دست راست و سمت راست گردن.ساییدگی حارصه بند انتهایی انگشت اول سمت راست.
  3. خونریزی بستر ناخن انگشت اول دست راست.
  4. ساییدگی حارصه قدامی فووقانی ساق راست دومورد.
  5. قدامی فوقانی ساق چپ دو ناحیه .
  6. شکستگی قسمت میانی زنداسفل چپ.
  7.  از ناحیه بینی پهلوی چپ ستون فقرات پشتی متالم است ک حاضر به پیگیری نمیباشد.

میخاستم ببینم میشه تشخیص داد حدودا چقدر دیه تعلق میگیره با تشکر

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... ضمن آرزوی سلامتی مجموع دیات بندهای 1-2-4-5و6 بمیزان 11/95 درصد دیه کامل معادل مبلغ  276/045/000 ریال

و بند 3 نیز شامل ارش میباشد. موارد بند 7 نیز بعلت عدم تمایل به پیگیری مشمول دیه و ارش نیست.