در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم

سوال اینکه بعد اینکه حواله از طرف بیمه صادر شد و امضاها صورت گرفته ولی هنوز نقد نشده میشه به دیه پرداختی اعتراض زد یا دیگه نمیشه؟؟؟

سپاس فراوان از اینکه فقط شما مردم گرفتار و سرگردان رو راهنمایی میکنید به وکیل و بیمه مراجعه میکنیم بدون اینکه حرف حساب بشنویم...انسانیت یعنی کاری که شما برای مردم انجام میدید.یاحق
3 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام بله می توان به دیه تعیین شده اعتراض نمود و شرکت های بیمه گر مطابق ماده ۱۱ قانون شخص ثالث موظف اند بدون کسر مبلغی از میزان دیه. دیه تعیین شده را کاملا پرداخت نمایند. واگر هم پرداخت هم نمایند شما بازهم زمان برای اعتراض دارید زیرا مطابق ماده ۱۱ در صورت پرداخت کمتر توسط شرکت بیمه گر رضایت نامه دریافتی از زیاندیده بلااثر و باطل می گردد و حق اعتراض برای مابعدالتفاوت دیه را دارید هم نزد دادگاه و هم شرکت بیمه گر و هم بیمه مرکزی