در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام دسترسی لیست بیمه ها برایم اصلا مقدور نیست وبیمه عناوین را نمیدهد در خواست سختی توسط وزارت کار تایید شده ولی ۵۰ ماه از سابقه یا خالیست ویا نامشخص عنوان شده وبیمه قبول ندارد که اشکال از خودشان است چون لیست ها را ان موقع خودم مینوشتم وامکان ندارد خالی رد شده باشد به چه مرجعی مراجعه کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

در چنین مواردی می توانید به احکام کارگزینی یا قرارداد های شغلی استناد کنید. لیست های بیمه قبل از سال ۷۹ غیرمکانیزه و به صورت دستی بوده اند و بعداز آن در قالب سی دی به شعبه تحویل شده اند که متاسفانه شعب اجازه بهره برداری از آن ها را نمی دهند. موضوع را از طریق اداره کل و یا مراجع قضایی پیگیری کنید.