در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام ایا کارفرما می تواند نیروی خود که سمت مسول بهداشت بیمارستان دارد با تهیه استشهادنامه از زیر دستان ایشان (خدمات) با موضوع صحبت با لحن توهین آمیز از کار اخراج کنه؟حتی اگر دسیسه کرده باشند؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
باسلام - شرایط خاتمه کار باید براساس ماده 21 قانون کار باشد، بنابراین هیچ یک از طرفین نمیتوانند به فسخ یکجانبه قرارداد کاری اقدام نماید و حق برهم زدن آن را نخواهد داشت مگر درموارد خاص وآنهم با نظر قانون امکان پذیراست. لذا درصورتیکه کارفرما صرفا با استناد به استشهاد اقدام به اخراج شما کرده باشد خلاف قانون عمل نموده و غیرقانونی میباشد.