در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وخسته نباشید

واقعا من شدیدا به راهنمایی شما نیازمند هستم

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید مارا

پدربنده عابرپیاده بودن ویک موتورسوار بهشون میزنه ومنجربه فوت پدرم میشه متاسفانه چون دارای بیمه شرکت رازی بود باید دیه را شرکت بیمه رازی پرداخت میکرد شش ماهه که درشرکت بیمه برای دریافت خسارت تشکیل پرونده داده ایم وکلیه مدارک را تحویل دادیم و هفت بار از اجرای احکام برای شرکت بیمه دستور پرداخت ارسال شده اما شرکت بیمه به هیچ عنوان پاسخگو نیست وحتی اعتراض هم کردن که نتیجه ای نداشت ودوباره محکوم به پرداخت شدن

اجرای احکام هم میگن که ما نمیتونیم حساب شرکت بیمه را جلب کنیم وما الان یکساله بلاتکلیف هستیم و توانایی مالی شکایت حقوقی ازبیمه را نداریم

تورو خدا اگر راهی هست پیش پای ما بگزارید بلکه بتوانیم به حق خودمان برسیم

ممنون ازشما
2 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام

بهترین راه این است که اول بصورت حضوری مراجعه نمایید به شعبه تشکیل دهنده پرونده و علت عدم پرداخت را پیگیری نمایید

شعب شرکت های بیمه با توجه به حدود اختیاراتشون پرونده ای مبلغ بالا یا فوت را به ستاد ارسال می نمایند و از ستاد مبلغ  دیه واریز می گردد

و هم می توانید درخواست توقیف حساب نمایید

و هم جهت سرعت بخشیدن به سایت بیمه رازی مراجعه و با شماره پاسخ گویی با مشتریان و یا بازرسی بیمه رازی تماس بگیرید

هم زمان در سایت بیمه مرکزی قسمت ثبت شکایت ،ثبت شکایت نمایید تا از طریق بیمه مرکزی هم پیگیری شود و مطمئنا پاسخ خواهید گرفت

با آرزوی موفقیت برای شما